بک لینک چیست؟
هرگاه سایت یا وبلاگی، لینک سایت شما را در صفحهای از سایت یا وبلاگ خود قرار دهد، به آن لینک بک لینک میگویند.
خرید بک لینک چه خاصیتهایی دارد؟
خرید بک لینک خوب، باعث افزایش پیج رنک، افزایش رتبه سئو کلمه کلیدی سایت شما در گوگل، افزایش محبوبیت سایت شما در سئو میشود. آیا خرید بک لینک ضررهایی هم دارد؟ اگر بک لینک طبق استانداردهای گوگل ثبت نشود، باعث برخورد گوگل با سایت خاطی میشود. قبل از استفاده از خرید بک لینک باید از بهینهسازی سایت خود اطمینان داشته باشید. استانداردهای ثبت بک لینک گوگل چیست؟ در سایت بک لینک شاپ به ادرس www.backlinkshop.net توضیح داده میشود. بهجای درج خرید بک لینک خالی، بک لینک باید در محتوا ثبت شود.(مثل بک لینک در سایتهای مقاله و شبکههای اجتماعی ) یکی از موارد مهم بک لینک، تنوع نوع بک لینکهاست (شبکههای اجتماعی، وبلاگ، ویکی، فروم ها و ..) شما می توانید از این خدمات برای افزایش اعتبار وب سایت خود از بک لینک شاپ استفاده کنید.
خرید بک لینک قوی – خرید بک لینک ایرانی – خرید بک لینک دائمی
خرید بک لینک یعنی ساخت لینک هایی که به سایت شما اشاره دارند. سایت شما به لینک سازی نیاز دارد. بدون خرید بک لینک هر چه در محتوا و ساختار سایت خود از نظر سئو انجام دادهاید، بیفایده خواهد بود(به جز موارد کم یا بیرقابت).
وقتی لینک شما در سایتهای تالار گفتگو (forum) قرار میگیرد، وقتی لینک شما در وبلاگی در قسمت پیوندها قرار میگیرد، وقتی برای سایت خود تبلیغ بنری میکنید(لینک بنر)، وقتی لینک شما در کامنتی ثبت میشود، زمانی که سایتی شما را در قسمت مورد علاقه خود به عنوان خرید بک لینک مفید قرار میدهد و یا در موضوع خاصی به صفحهای از سایت بک لینک شاپ شما ارجاع میدهد، وقتی لینک شما در شبکههای اجتماعی به اشتراک گذاشته میشود، همه اینها در بک لینک شاپ لینک سازی محسوب میشود. خرید بک لینک هر لینکی در سطح اینترنت که به سایت شما اشاره داشته باشد بک لینک نامیده میشود. حال، وقتی خرید بک لینک را خودتان انجام دهید، معنی آن کامل میشود زیرا در حالت عادی بسیار دشوار است که شما را به صورت طبیعی لینک کنند. لذا خود شما برای خرید بک لینک دست به کار میشوید.
لازم به ذکر است گوگل هیچ وقت توصیه نکرده شما Link Building انجام دهید.
گوگل توصیه کرده با ارئه خدمات و مطالب مفید و دست اول، لینک جمع کنید. یعنی دیگران خود به خود شما را به خاطر کیفیت خدمات و محتوایتان لینک کنند. از طرفی منابع غیر رسمی و گاها مدیر بخش اسپم گوگل(مت کاتز) ، لینک بیلدینگ را نفی نکرده و بر تأثیرگذار بودن و مهم بودن آن اشاره کرده است. با تغییرات گوگل و تغییر راهنماییهای گوگل در بخش راهنمای مدیران وب سایتها google webmaster guideline، باورهای غلط و رایجی بوجود آمد و دلیل آن این بود که گوگل صراحتا مواردی را نوشته بود که شاید در نگاه اول و با نگاه بی دقت، نشان از بد بودن بک لینک بود. برای مطالعه این قوانین به مقاله بایدها و نبایدهای لینکسازی مراجعه کنید.
شاید گوگل حق داشته باشد که اینگونه بنویسید زیرا کافیست گوگل بنویسد بکلینک خوب است!
آنوقت در یک روز در بک لینک شاپ رپورتاژ آگهی و تبلیغات خبری کل وب دنیا پر از لینک میشود! (هماکنون هم شده است!) اما باورهای غلط چه باورهایی است: بکلینک کلا بد است و سایت شما نباید بک لینک دریافت کند وگرنه رتبه شما آسیب میبیند. خرید بک لینک زیاد بد است.خرید بک لینک باید کم باشد (کم و زیاد خود تعریف دارد!) سایت x با خرید بک لینک بالا آمده.پس به زودی افت می کند! با خرید بک لینک از بک لینک شاپ خیلی راحت میتوان سایت را به صدر نتایج گوگل آورد! فروش بک لینک فالو خوب است و بک لینک نوفالو به هیچ دردی نمیخورد. خرید بک لینک نوفالو خوب است و خرید بک لینک فالو خطرناک است! خرید بک لینک دیگر اثری در رتبه سایت ندارد. فقط با خرید بک لینک سایت بالا میآید! گوگل در راهنمای خود اعلام کرده بهجای لینکسازی، محتوای مناسب تولید کنید تا دیگران خودشان شما را لینک کنند اما واقعیت
این است که لزوما با محتوای خوب، دیگران خود به خود شما را لینک نمی کنند! درباره این موضوع به طور مفصل در مقاله های نخریدن بک لینک، باید ها و نباید های لینک سازی ، به آن پرداختیم رپورتاژ آگهی در حقیقت همان (Advertorial) است و مطالبی که در این بخش قرار میگیرند علی رغم اینکه ظاهری شبیه به سایر مقالات و مطالب دارند اما در واقع باسفارش قبلی و با هدف تبلیغ برای کمپانی ها و شرکت های تجاری تهیه شدهاند. در فضای اینترنتی در برخی وب سایتهای خبری و مجلات اینترنتی نیز از چنین شیوهای برای تبلیغات استفاده میشود. رپورتاژ آگهی یکی از بهترین روشهای برندسازی و تبلیغات اینترنتی است که بزرگترین برندهای دنیا برای معرفی محصولات و خدمات جدید خود از آن استفاده می کنند.
منبع : بک لینک شاپ
برچسب ها: بک لینک شاپ، بک لینک قوی، خرید بک لینک ایرانی قوی،
حضرت آیت الله خامنه ای با توصیه مجدد به جوانان برای مطالعه گفتارها و وصیت نامه امام(ره) به عنوان نقشه راه حرکت نظام اسلامی خاطرنشان کردند: آن امام که دنیا را تکان داد، مجسَم در همین گفتارها و وصیت نامه است و نمی توان امام(ره) را برخلاف آنچه که بود، معنا و تأویل کرد.
ایشان تنها راه حل مشکلات کشور و جبران عقب ماندگی ها و رسیدن به عزت و رفاه و پیشرفت مادی و معنوی و اخلاقی و فرهنگی را ایستادگی بر اصول انقلاب اسلامی دانستند و گفتند: از لحاظ عملی نیز باید بر روی استحکام درونی کشور به ویژه در بخش اقتصاد تمرکز و اقدام جدی شود.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: دشمن، اقتصاد را نشانه گرفته زیرا تصور می کند اقتصاد، نقطه ضعف کشور است و بر همین اساس بر «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» تأکید شده است و مسئولان باید «اقدام و عمل» و شاخصه های آن را جلوی چشم مردم قرار دهند.
حضرت آیت الله خامنه ای «بصیرت سیاسی» را یکی دیگر از نیازهای ضروری بهویژه در میان نخبگان خواندند و تأکید کردند: نبود بصیرت موجب می شود که انسان مجذوب مواردی شود که واقعاً جاذبه ندارند، همانند عده ای که مجذوب امریکا هستند در حالیکه این مجذوبیت دروغین است.
ایشان به مباحث مطرح شده درخصوص مشکلات و واقعیت های درون جامعه امریکا، در رقابت های انتخابات اخیر اشاره کردند و افزودند: فردی که به عنوان رئیس جمهور امریکا انتخاب شده است، در رقابت های انتخاباتی گفت، اگر پولی را که در این چند سال خرج جنگ کردیم، برای داخل امریکا استفاده می کردیم، می توانستیم این کشور را دو بار بسازیم؛ آیا آن کسانی که مجذوب آن نقطه خیالی هستند، معنی این سخنان را می فهمند؟
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به مطالب مطرح شده در رقابت های انتخابات امریکا مبنی بر وجود خرابی ها، فقر و مشکلات گسترده در این کشور، خاطرنشان کردند: امریکا در سالهای اخیر پول مردم این کشور را صرف جنگ های غیرشرافتمندانه ای کرد که نتیجه آن، کشتار دهها هزار غیرنظامی و نابودی زیر ساخت ها در افغانستان، عراق، لیبی، سوریه و یمن است.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه واقعیات مطرح شده در رقابتهای انتخاباتی امریکا، سخنانی بوده که در این سالها همواره مطرح می شده اما عده ای نمی خواستند آن را بپذیرند، گفتند: معنی بصیرت آن است که بدانید با چه کسی طرف هستید و او درباره شما چگونه فکر می کند و اینکه اگر چشمان خود را ببندید، قطعاً ضربه خواهید خورد.
ایشان با تأکید بر اینکه توقع از نخبگان سیاسی و غیرسیاسی، داشتن چنین بصیرتی است، افزودند: خوشبختانه مردم عادی دارای این بصیرت هستند اما تعجب از آن است که برخی نخبگان با تکیه بر توهمات، این بصیرت را ندارند.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به نتیجه انتخابات اخیر ریاست جمهوری در امریکا خاطرنشان کردند: ما هیچ قضاوتی درباره این انتخابات نداریم زیرا امریکا، همان امریکا است و در ۳۷ سال گذشته هر یک از دو حزب که بر سر کار بودند، هیچ خیری که نرساندند، دائماً نیز شر آنها متوجه ملت ایران بوده است.
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: بر خلاف عده ای که در دنیا، برای نتیجه انتخابات امریکا، عزا گرفته اند یا عده دیگری که شادی می کنند ما نه عزا می گیریم و نه شادی می کنیم زیرا برای ما فرقی نمی کند و هیچ نگرانی هم نداریم و به لطف الهی، برای مواجهه با هر حادثه محتملی نیز آماده ایم.
ایشان افزودند: موضوعی که ما باید الان بر آن متمرکز شویم، راه عبور از مشکلات فعلی و آینده کشور است که تنها راه نیز حفظ و ارتقاء استحکام داخلی نظام است.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه در صورت استحکام سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و استحکام روحی و روانی نخبگان و مسئولان ارشد، هیچ خطری، کشور را تهدید نخواهد کرد، گفتند: ملت ایران به ویژه جوانان باید رویش مبارکِ روحیه انقلابی را ادامه دهند زیرا مسئله اصلی کشور برخی بحثها و جنجالها وحاشیه سازی ها نیست بلکه حفظ روحیه و جهت گیری انقلابی است.
حضرت آیت الله خامنه ای از لحاظ عملی نیز، اقتصاد مقاومتی، پیشرفت علمی و اتحاد و انسجام داخلی را ضروری برشمردند و تأکید کردند: امتحان های مختلف در واقع عرصه ای برای شناخت نقطه ضعف ها و برطرف کردن آنها و تبدیل آنها به نقطه قوت است.
ایشان با یادآوری سابقه مردم استان اصفهان در سربلند بیرون آمدن از امتحان های مختلف، به ۲۵ آبان «سالروز عملیات محرم و تشییع شکوهمند و تاریخی حدود ۳۷۰ شهید عملیات در شهر اصفهان»، اشاره کردند و گفتند: آن تشییع فراموشنشدنی نشاندهنده ظرفیت روحی، استحکام و مقاومت ستودنی مردم اصفهان است زیرا در همان روزِ تشییع شهیدان، جوانان فراوانی در اصفهان برای اعزام به جبهه صف کشیدند.
رهبر انقلاب اسلامی، کمرنگ کردن و به فراموشی سپردن نقاط برجسته و غرورآفرین تاریخ انقلاب را از اهداف اصلی تهاجم دشمنان دانستند و خاطرنشان کردند: حرکت حماسی و پر شور مردم اصفهان هرگز نباید به فراموشی سپرده شود.
ایشان، اصفهان را شهر «علم، دین، ولایت، کار و ابتکار، هنر و فرهنگ، و شهادت» خواندند و افزودند: مردم استان اصفهان در فداکاری و ایثار برای کشور و دین خدا پیشگام و پیشقدم بودهاند، و شهیدان بزرگ و نامآوری همچون آیت الله بهشتی، همت، خرازی، کاظمی و ردّانیپور از این منطقه برخاستهاند که هر یک همچون مشعلی فروزان، راه ملت را روشن میکنند.
حضرت آیت الله خامنهای، «گشادهدستی در انفاق مال در راه خدا و خیرات عمومی»، و «صرفهجویی در زندگی معمولی و شخصی» را از دیگر خصوصیات خوب و ممتاز مردم اصفهان برشمردند.
رهبر انقلاب اسلامی، همچنین به راهپیمایی اربعین اشاره و آن را سرمایهای ارزشمند خواندند و افزودند: این حرکت عظیم و میلیونی میان نجف و کربلا و این شور و شوق و حرکت، حتی اگر با خطر همراه باشد، همواره در دل مردم و جوانان ما موج میزند و این سرمایه را باید حفظ کرد زیرا ضامن بقای کشور است.
حضرت آیت الله خامنه ای در پایان سخنان خود تأکید کردند: آینده کشور به مراتب بهتر از امروز خواهد بود و به فضل الهی و به برکت اسلام و انقلاب، ملت ایران بر همه مشکلات فائق خواهد آمد و پیش خواهد رفت.
پیش از بیانات رهبر انقلاب اسلامی، نماینده ولی فقیه وامام جمعه اصفهان با گرامیداشت ۲۵ آبانماه سالروز تشییع ۳۷۰ شهید عملیات محرم، گفت: مردم مقاوم و مؤمن استان اصفهان مطیع دین اسلام بوده و با همه توان آماده خدمت در راه انقلاب اسلامی هستند.
وی با اشاره به قابلیتهای استان اصفهان در حوزههای اقتصادی و صنعتی، خاطرنشان کرد: مردم استان اصفهان فعالیتهای زیادی برای تحقق اقتصاد مقاومتی انجام دادهاند و این استان قابلیت الگو شدن در این عرصه را دارد.
به گزارش صراط، مجلس نمایندگان آمریکا روز سهشنبه با اکثریت قاطع و کم سابقه ای (419 موافق و 1 مخالف) به تمدید قانون تحریمهای ایران (ISA) رأی داد. این قانون، مبنای تحریم هایی است که بر سر مسئله هستهای، در حوزه انرژی، بانکداری و صنایع دفاعی علیه ایران تصویب شده بود. در صورت عدم تمدید، اعتبار این قانون انتهای سال جاری میلادی به پایان میرسید.
قانون تحریمهای ایران در سال 1996 در دوره ریاست جمهوری بیل کلینتون تصویب شد. این قانون سرمایه گذاری در صنعت انرژی ایران را منع می کند.
البته برای تصویب نهایی و اجرایی شدن این طرح ابتدا باید به تصویب سنا و سپس امضای باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا برسد.
با این حال، احتمال تصویب آن در سنا هم زیاد است. «میچ مککانل» سناتور جمهوریخواه روز چهارشنبه گفت که سنا به تمدید 10 ساله تحریمهای ایران تا پیش از پایان سال جاری میلادی رأی خواهد داد.
وی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی درباره «قانون تحریمهای ایران» گفت: بله، ما آن را تصویب میکنیم. ما از طرح مجلس نمایندگان استقبال میکنیم. تصور میکنم این طرح هماکنون در دستور کار است و ما آن را تصویب میکنیم.
سناتور باب کورکر رئیس کمیته روابط خارجی سنا، سناتور جمهوریخواه تام کاتن، سناتور جمهوریخواه دَن سولیوان و سناتور جمهوریخواه مارک روبیو و همچنین سناتور دموکرات جو مانچین و سناتور دموکرات باب منندز که با توافق هستهای ایران و گروه 1+5 مخالف بودند از طرح تمدید تحریمهای ایران حمایت خواهند کرد.
ظریف درباره تمدید قانون تحریمهای ایران چه گفته بود؟
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان روز یکشنبه مصادف با 23 خرداد ماه 1395، جهت ارائه گزارشی از سرمایه گذاریهای خارجی در فضای پسابرجام در صحن علنی مجلس حضور یافت.
ظریف در بخشی از سخنان خود در پاسخ به سؤال یکی از نمایندگان درباره زمان لغو قانون کلی تحریمهای ایران معروف به «داماتو»، عنوان کرد: قانون داماتو دیگر وجود ندارد بلکه قانونی به اسم ISA (قانون تحریمهای ایران) وجود دارد که در پایان سال 2016 مدت آن تمام میشود.
وی خاطرنشان کرد: ظاهراً گروهی به دنبال تمدید این قانون هستند که ما نیز تذکر دادهایم که تمدید این قانون مغایر برجام است، آنها نیز در جلسه استماع کنگره تاکید کردهاند که نحوه مواجهه با این قانون باید طوری باشد که برجام را نقض نکند.
واکنش دولت روحانی چیست؟
به گزارش صراط، قانون مذکور هنوز به طور کامل تصویب نشده؛ اما به نظر می رسد مشکلی برای تصویب آن در سنا وجود ندارد. فقط می ماند اوباما که گفته قانونی که برجام را نقض کند وتو خواهد کرد. ظاهرا چشم دولت روحانی هم به این موضوع دوخته شده که اوباما به عهد خو وفا کند. اگر چنین شود، طبق قوانین آمریکا یک رفت و برگشت بین کنگره و کاخ سفید صورت خواهد گرفت اما در نهایت رای رییس جمهور تعیین کننده خواهد بود.
حال سوال این است که اگر به هر دلیلی این قانون در آمریکا به تصویب نهایی برسد، واکنش دولت روحانی به این موضوع که خود به صراحت آن را مغایر برجام نامیده چیست؟
به گزارش صراط، شهرداری تهران و شخص قالی باف که در سال های گذشته، با حضور در مسیر راهپیمایی اربعین، یک شوی تبلیغاتی عظیم به راه انداخته بود امسال با استفاده از فرصت بی تدبیری محض دولت روحانی در کنترل مرزها به ویژه پایانه مهران، مجال دیگری برای عرض اندام یافته است.
در روزهای گذشته، آنچه بیش از هر موضوع دیگری در شهرداری تهران به چشم خورده، برنامه هایی است که اساسا هیچ ارتباطی به وظایف اصلی آن ندارد. شهرداران هر منطقه بیش از آنکه درباره بحران حوادث روزافزون فرونشست زمین در منطقه خود صحبت کنند، تدابیر خود برای روزهای بارانی را تشریح کنند و یا حتی در مورد آلودگی هوا حرفی بزنند، از برنامه های تبلیغاتی خود در مرزهای مهران و شلمچه سخن به میان می آورند.
شهرداری تهران، ستاد اربعین تشکیل داده؛ رییس کمیته منابع انسانی این ستاد از اینکه نصف نیروهایشان در مهران مستقر شده اند خبر داده؛ شهرداری منطقه 6 از اینکه در مرز شلمجه سرویس بهداشتی راه انداخته می گوید و شهرداری منطقه 5 به این افتخار می کند که نیروهایش را در مرز مهران از 200 نفر پارسال به 300 نفر رسانده است.
بی تدبیری محض دولت هم تمامی ندارد؛ مرز مهران به شکل بی سابقه ای قفل شده و اوضاع مرزهای دیگر هم تعریف خاصی ندارد؛ آخرین راهی که به نظر مسئولان رسیده و مدام در رادیو تبلیغ می شود این است که از زائران بخواهند مرز مهران را ترک کنند و سفر خود را به سال آینده موکول کنند!
در این شرایط ناگهان نام محمدباقر قالی باف به مثابه یک فرشته نجاتی که قرار است به یاری پشت مرز ماندگان بیاید شنیده می شود! گفته شده این فرشته نجات دستور داده امکانات رفاهی برای زوار مانده در مرز فراهم شود. ۱۵ هزار نفر از زوار در میدان اربعین (قبل از پایانه مرزی) تجمع کرده اند و شهرداری نمایش توزیع آب، غذا و پتو را آغاز کرده.
گذشته از کارنامه مردودی دولت روحانی، نحوه مواجهه شهرداری تهران با این موضوع به گونه ای است که گویا قرار است به یک منطقه زلزله زده یا دچار سیل شده، خدمات رسانی شود. مگر زائران کربلا که از قضا بسیاری از آنها با خودروی شخصی به مرز مهران رفته اند، نیاز مبرمشان آب و غذاست که شهرداری این نمایش را به راه انداخته؟ نیاز اصلی آنها تعیین تکلیف در مرز است و اینکه هر چه سریعتر از آن عبور کنند.
از طرفی، شهرداری تهران که هیچ مسئولیتی در خارج از حوزه استحفاظی پایتخت ندارد با چه مجوزی خود را فرشته نجات قلمداد کرده و به مرز عراق رفته؟ ظاهرا شهرداری به خوبی می داند که حضور در مهران به جای تهران، فقط سود است و هیچ تبعات منفی و مخربی ندارد! چراکه اگر آنجا کاری از پیش برود، شهرداری آن را به نام خود خواهد زد و اگر کاری از پیش نرود و حتی اوضاع خراب تر هم شود، شهرداری عملا با این توجیه که مسئولیتی در آنجا نداشته خود را کنار خواهد کشید!
همه این نمایش ها در حالی است که 11 سال پس از شهردار شدن قالی باف، تهران هنوز حتی تحمل یک باران ساده را هم ندارد؛ با اولین قطره باران کل سیستم حمل و نقل قفل می شود، ترافیک خیابان های شهر، تمام رکوردهای قبلی را جابجا می کند و حتی پر شدن ایستگاه های مترو از آب هم تجربه شده است. شهرداری هم عملا هیچ مسئولیتی را نمی پذیرد. نه فرونشست های ناگهانی زمین را، نه مرگ کارگران در پروژه های مترو و نه هیچ اتفاق دیگری را. حرف از مترو و دردسرها و تلفاتش هم که به میان می آید صرفا از اینکه دولت به ما پول نمی دهد، سخن می گوید. در مورد آلودگی هوا هم که شهرداری عملا خود را به طور کامل کنار کشیده و حتی نیم درصد مسئولیت را هم نمی پذیرد.
اکنون آیا بهتر نیست شهرداری تهران و شخص قالی باف، به جای سیل زده تصور کردن مهران، فکری به حال سیل هایی که با اولین باران در تهران به راه می افتند بکنند و دست کم پس از 11 سال شهردار بودن و دو بار شکست در انتخابات ریاست جمهوری، کمی هم از نمایش های تبلیغاتی خود بکاهند؟
با ایشان در همان سالهای اول انقلاب آشنا شدم. بعد از آزادی از زندان در جمع دوستان قدیمی ملاقاتش کردم. بعدها وارد سپاه شد، در واحد اطلاعات با شناختی که از او داشتم پیشنهاد کردم به دفتر سیاسی سپاه بیاید و در افشای هویت واقعی برخی از گروهها و جریانات سیاسی ضدانقلاب که آن روزها به شدت فعال بودند همکاری کند. بیچون و چرا پذیرفت و با اطلاعات گسترده و عمیقی که از احزاب و گروههای ضدانقلاب داشت در بولتن دفتر سیاسی سپاه به روشنگری درباره چهره واقعی آنها پرداخت. این روشنگریها در پیشگیری از فریب بسیاری از جوانان نقش موثر و تعیینکنندهای داشت. و در این میان برادر عزیزم آقای محمدحسین صفارهرندی نیز نقش برجستهای ایفا کرد. در همان سالها آقای مجید انصاری مسئولیت سرپرستی زندانها را بر عهده گرفت و با توصیه حضرت امام(ره) که بر بحث و گفتوگو با فریبخوردگان گروهکی اصرار داشتند، از اینجانب که پیش از آن نیز با همین منظور به زندانها میرفتم برای انجام این مأموریت دعوت کرد و قرار شد هفتهای دو روز در کنار کار دفتر سیاسی سپاه به زندانها برویم. از آقای شایانفر و چند تن دیگر از دوستان دعوت به همکاری کردم و ایشان که هر جا زمینهای از خدمت به اسلام و انقلاب میدید، چون و چرا نمیکرد، از این پیشنهاد استقبال کرد. آن دوران که چند سال به طول انجامید، منشاء خیر و برکت فراوانی بود. مرحوم شایانفر با روحیه انقلابی و تواضع مثالزدنی ساعتها از وقت خود را به گفتوگوی صمیمی با فریبخوردگان زندانی اختصاص میداد و بسیاری از شبها را نیز در زندان به همین منظور میگذراند. حاصل آن دوره تحول عجیب و حیات آفرینی بود که در زندانها پدید آمده بود. نگاهی به نشریات ضد انقلاب و گزارش رادیوهای بیگانه در آن دوره نشان میدهد که بیشترین ظرفیت خود - و در مواردی تقریبا تمامی ظرفیت خود - را به خنثی کردن نتیجهای که از آن حضور پیدا شده بود اختصاص میدادند. گفتنی است که همه نشریات ضد انقلاب که در خارج از کشور چاپ و منتشر میشد و نوار صوتی گزارش رادیوهای بیگانه را به زندان میآوردیم و در اختیار زندانیان قرار میدادیم تا خود درباره آنچه در زندانها میگذرد و آنچه آنها درباره تحولات یاد شده میگویند و مینویسند، قضاوت کنند. چاپ سلسله کتابهایی با عنوان «روزها و سوزها» که حاوی مقالات زندانیان فریبخورده درباره چگونگی فریب خود و ماهیت گروهکها بود و نیز صدها مقاله در روزنامهها با همین عنوان و نهایتا بازگشت بسیاری از فریبخوردگان به دامان اسلام و انقلاب، بخشی از نتیجه آن حرکت بود که مرحوم شایانفر در آن نقش برجستهای داشت. برخی از آن فریبخوردگان بازگشته به آغوش انقلاب امروزه از نویسندگان، هنرمندان و افراد مطرح و شناخته شده این عرصه هستند و شماری نیز پس از آزادی به جبهههای نبرد رفتند و از آن میان تعدادی به افتخار جانبازی و شهادت نائل آمدند. اشاره به این نکته نیز ضروری است که حرکت آن روزها در اوج شکلگیری و ثمربخشی با کارشکنیهای دفتر آقای منتظری که برخی از عوامل ضد انقلاب در آن نفوذ کرده بودند، روبرو شد.
اوایل دهه 70 بود که قرار شد باتفاق برخی از دوستان از جمله، شهید آوینی، مجید مجیدی، سید مهدی شجاعی، مهدی نصیری، بهزاد بهزادپور، قادری، چینیفروشان، خانم ثقفی، سلیمی نمین و... به صورت هفتگی نشستی داشته باشیم و مرحوم شایانفر از افرادی بود که نیاز به حضورش در این جمع کاملاً محسوس بود. آن مرحوم در جمع یاد شده منشأ خدمات بسیاری بود که شرح آن به درازا میکشد و زمان دیگری میطلبد ولی اشاره به این نکته که از حساسیت برادرمان آقای شایانفر نسبت به بیتالمال حکایت میکند خالی از لطف نیست. حضرت آقا برای جمع مورد اشاره که عنوان «مجمع هنرمندان و نویسندگان مسلمان» بر آن نهاده بودیم، محلی را اختصاص داده بودند. روزی مرحوم شایانفر به اینجانب گفت؛ جمع ما هفتهای یک بار تشکیل میشود و بعد از پایان جلسه هر کدام بیرون از مجمع به مسئولیتهای جداگانه خود میپردازیم و پرسید «آیا حضرت آقا میدانند و به همین اندازه از محلی که در اختیارمان قرار دادهاند راضی هستند»؟ در فرصتی که همراه دوستان به محضر رهبر معظم انقلاب رسیده بودیم، این پرسش را مطرح کردم و ایشان فرمودند «همین اندازه که با هم مینشینید، موضوعیت دارد و هر یک از شما نتیجهای را که از این نشست سرریز میشود، در حوزه مسئولیت خویش به کار میگیرید» (نقل به مضمون) و شایانفر از نگرانی بیرون آمد.
وقتی در دی ماه سال 1372 با حکم رهبر معظم انقلاب به کیهان آمدم، از مرحوم شایانفر برای همکاری دعوت کردم و ایشان مسئولیت مشاور فرهنگی و مدیریت دفتر پژوهشهای مؤسسه را بر عهده گرفت و قرار شد در دو جهت سلبی و ایجابی کار شود. یعنی مقابله با جریاناتی که در پوشش تاریخنگاری و یا به بهانه خاطرهگویی به تحریف تاریخ و معرفی واژگونه ارزشهای اسلامی و انقلابی مشغول بودند و از دیگر سو، ارائه مستند برخی از واقعیتها که میتوانست برای نسل حاضر و نسلهای بعدی راهگشا باشد. مجموعه 60 جلدی کتابهای «نیمه پنهان» حاصل تلاش بیوقفه مرحوم شایانفر در این عرصه است که برخی از آنها تاکنون بارها تجدید چاپ شده و یکی از معتبرترین منابع مورد مراجعه پژوهشگران است.
فعالیت و تلاش مرحوم شایانفر منحصر به عرصه فرهنگی و سیاسی نبود. حمایت از محرومان و مقابله با مفاسد اقتصادی و سوءاستفاده رانتخواران از جمله دغدغههای همیشگی ایشان بود.
همین جا اشاره به این نکته ضروری است که بارها شماری از مسئولان و یا افراد کنجکاو پرسیدهاند که اطلاعات ناب کیهان چگونه به دست میآید؟ و آیا کیهان با مراکز اطلاعاتی در ارتباط است؟ پاسخ اینجانب همیشه آن بوده و هست که نیروهای حزبالله و پا به رکاب انقلاب همه جا حضور دارند و هر گاه از وقوع یک رخداد و یا اتخاذ یک تصمیم نابجا برای اسلام و انقلاب احساس خطر میکنند، اطلاعات خود را در اختیار کیهان میگذارند. ما این اطلاعات بدست آمده را ارزیابی میکنیم و بعد از اطمینان از صحت آن، به یکی از دو روشی که اشاره خواهم کرد عمل میکنیم. برخی از آن اطلاعات را برای مراجع ذیربط و یا مسئولان فلان سازمان یا وزارتخانه میفرستیم و در انتظار برخورد آنان مینشینیم. از این روی باید گفت که کیهان نه فقط با مراکز اطلاعاتی ارتباطی ندارد بلکه این مراکز، برخی از اطلاعات خود را نیز از کیهان میگیرند. اما روش دیگر هنگامی است که رسانهای کردن موضوع را ضروری میدانیم... که بماند. مرحوم شایانفر، یکی از برادرانی بود که با توجه به اشراف اطلاعاتی فراوان، در تنظیم و تدوین اطلاعات بدست آمده نقش برجستهای داشت و در این وجیزه به نمونهای از آن اشاره میشود. چند سال قبل با خبر شدیم که یکی از عوامل رژیم طاغوت به دنبال بازپسگیری اموال مصادره شدهای است که در دوران منحوس پهلوی با زد و بند و غارت بدست آورده بود. اطلاعات و اسنادی که بدستمان رسیده بود را در اختیار مرحوم شایانفر قرار دادیم و بعد از تدوین آن طی گزارشی در کیهان به ماجرا پرداختیم. اموال مورد نظر صدها میلیارد تومان ارزش داشت- 15 سال قبل- آیتالله شاهرودی رئیس وقت قوه قضائیه از اینجانب خواست که برای بررسی موضوع به ملاقات ایشان بروم که همراه آقای شایانفر نزد وی رفتیم. آیتالله شاهرودی بعد از شرح ماجرا تأکید کردند که این ماجرا نمیتواند صحت داشته باشد و توضیح دادند که بازگشت این اموال فقط با امضای من امکانپذیر است که چنین اتفاقی رخ نداده است. نامه امضاء شده ایشان را در میان اسناد دیده بودم. به شایانفر نگاه کردم، یعنی نامه چه شد؟ و مرحوم شایانفر لبخندی زد و نامه را به دستم داد. آقای شاهرودی از وجود امضای خود پای نامه به شدت تعجب کرد... و خوشبختانه با برخورد قاطع ایشان پرواز چند صد میلیارد تومان از کیسه بیتالمال ناکام ماند... یک هفته قبل از آن روز، پیغام یک رشوه 20 میلیارد تومانی رسیده بود که از پیگیری ماجرا دست بردارید! خبر را به دوستان شورای سردبیری دادم، مرحوم شایانفر اینگونه موارد را، طعمههای درون دام میدانست که اگر حساب و کتاب آخرت را به حساب نیاوری، «فرصت»! تلقی میشود و سرانجام نیز باید بگذاری بگذری و فقط گناه بزرگ آن را با خود به آن دنیا ببری. و دراینباره گفتنیهای بسیاری هست که بیرون از محدوده این وجیزه است و به بعد میگذاریم، انشاءالله...
از حضرت امیر علیهالسلام درباره «حیات طیبه» در این آیه شریفه سؤال کردند که «من عمل صالحا من ذکر او انثی و هو مومن فلنحیینه حیاهًْ طیبه» و حضرت در پاسخ فرمود «هی القناعه» یعنی حیات طیبه همان قناعت است و حاج حسن شایانفر ما از جیفه دنیا به حداقل که اوج سادهزیستی است قناعت کرد... عاش سعیدا و مات سعیدا... خدایش با اولیاءالله محشور فرماید.
به گزارش صراط، بهانه این تقدیر و تشکر، اولین گزارش شش ماهه برجام به مجلس بود؛ با این وجود، تقدیر از تیم مذاکره کننده ای که علی القاعده در حال حاضر وجود خارجی ندارد، باعث شگفتی است. در واقع ماموریت تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان همان 16 ماه پیش به پایان رسید و پس از آن نظارت بر برجام به عهده تشکل های ناظر دیگری سپرده شد؛ در این مدت حتی برخی از مذاکره کنندگان هسته ای به عنوان سفیر ایران، از کشور هم خارج شده اند.
از این رو، اقدام نمایندگان مذکور، بیشتر جنبه نمادین سیاسی دارد؛ به بیان ساده تر، چه بسا چون قریب به اتفاق این 200 نماینده در مجلس نهم حضور نداشتند، اکنون به دنبال بهانه ای می گشتند تا از طریق آن، حمایت سیاسی خود را از مذاکرات بیان کنند.
اما اگر همین نمایندگان به جای این اقدامات سیاست زده و جناحی، کمی فنی تر به موضوع نگاه می کردند، شاید نتیجه دیگری رقم می خورد. واقعیت آن است که همزمان با بیانیه تقدیر نمایندگان مجلس ایران، در آن سوی کره زمین، مجلس نمایندگان آمریکا در اندیشه تمدید تحریم های کشورمان بود و کمتر از 24 ساعت بعد، این طرح را با اکثریت کم سابقه ای – با 419 رای موافق و تنها یک رای مخالف – تصویب کرد و به صراحت برجام را زیر پا گذاشت. نمایندگان آمریکایی همچنین در مصوبه دیگری، جلوی فروش هواپیما به ایران را گرفتند.
هرچند این مصوبه برای تبدیل شدن به قانون هنوز دو گام دیگر پیش رو دارد اما موضوع قابل توجه آن است که خود محمد جواد ظریف که به خاطر توافق 16 ماه پیش، اکنون مورد تقدیر نمایندگان قرار گرفته، 5 ماه پیش درباره تصویب همین قانون در آمریکا هشدار داده بود.
ظریف 23 خرداد ماه 95، در صحن مجلس، در پاسخ به سؤال یکی از نمایندگان درباره زمان لغو قانون کلی تحریمهای ایران معروف به داماتو، گفته بود: قانون داماتو دیگر وجود ندارد بلکه قانونی به اسم ISA (قانون تحریمهای ایران) وجود دارد که در پایان سال 2016 مدت آن تمام میشود.
او تصریح کرده بود: "ظاهراً گروهی به دنبال تمدید این قانون هستند که ما نیز تذکر دادهایم که تمدید این قانون مغایر برجام است، آنها نیز در جلسه استماع کنگره تاکید کردهاند که نحوه مواجهه با این قانون باید طوری باشد که برجام را نقض نکند."
اکنون این 200 نماینده به جای آنکه از ظریف درباره واکنش ایران به این اقدام مجلس نمایندگان آمریکا بپرسند، یا درباره آینده برجام و واکنش های احتمالی تصمیم گیری کنند، در حرکتی هیجان زده و احساسی از ظریف و تیم مذاکره کننده سابق تقدیر کرده اند! آن هم برای کاری که 16 ماه پیش تمام شده و خودِ ظریف هم، اکنون نگران بی نتیجه ماندن آن است!
.: Weblog Themes By Pichak :.